Despre Medema

Vă salut cu gânduri de pace și iubire, dragi oameni! Mă numesc Ema Burlacu și sunt medic rezident, soție și mama a doi copii – Oliver și Aines. Blogul acesta nu este despre cine sunt eu, ci cu totul despre ce vrea Dumnezeu sa fiu și descoperirea drumului pe care El l-a croit pentru mine ca să pot ajuta și întări pe cel aflat în nevoie.

M-am format ca medic la Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu-Mureș și mi-am găsit pasiunea în domeniul medicinei stilului de viață. Pentru descoperirea și aprofundarea alternativelor în vindecare, am investit mult timp și dedicare și acesta este și motivul pentru care doresc să împartășesc cu voi din informațiile și experiențele acumulate. Deoarece sunt la început de drum, nu am acumulat deocamdată diplome pentru a fi recunoscută în acest domeniu ci sunt autodidact, citind cu o sete nestăvilită autori recunosuți internațional și studiile acestora în domeniul medicinei stilului de viață.

Unele informații mi s-au părut impresionante și prea prețioase ca să le țin doar pentru mine și m-am gândit că trebuie să le afle cât mai mulți pentru ca viața să le devină cât mai ușoară.

Deoarece suntem în secolul vitezei și nu toți avem la dispoziție timpul necesar de a aprofunda noțiuni cu privire la vindecare integrativă, nutriție și stil de viață sănătos în general, îmi doresc ca  tot ceea ce scriu să fie bazat și verificat științific și a aduce informație de calitate în atenția cititorilor.

Voi scrie despre ce am experimentat și despre experiențele pe care le voi trăi de-a lungul drumului pe care am pornit și despre Legea Vieții care trebuie să ne ghideze pentru menținerea și restaurarea sănătății fizice cât și spiritulale.

Sper că veți găsi informații utile și binefăcătoare pentru sufletul dvs.

Vă doresc vieți pline de Iubire Divină în care să descoperiți cu adevărat ce înseamnă să trăiți din plin!

Cu prețuire și respect,
Dr. Burlacu Ema